O víkendu proběhnou testy Age of Mythology: Retold. Zaměřené jsou na stabilitu serverů, takže je velká šance, že si moderní předělávku kultovní mytologické real-time strategie vyzkouší větší množství hráčů.

Testy navazují na nedávnou uzavřenou betu a budou probíhat na Steamu od pátka 26. 7. do neděle 28. 7. Hrát bude možné každý den od 14:30 do 17:30 středoevropského času. Předběžné stažení hry bude možné od pátečního rána (8:30).

Pokud si chcete multiplayer Age of Mythology: Retold vyzkoušet, zamiřte na Steam a požádejte o přístup do playtestu. Když se do děj dostanete, tak můžete pozvat až dva kamarády.

Váš počítač by měl být alespoň v sestavě s Windows 10 64bit, procesorem Intel i3-4130 nebo AMD FX 4350, 8 GB RAM a grafickou kartou Nvidia GeForce GTX 645, AMD Radeon Vega 8 nebo Intel Iris Graphics 550.

V dosavadních záběrech z hraní zanechává Age of Mythology: Retold skvělý dojem (mrkněte na video). Studio World's Edge pokračuje v práci, kterou započalo při rekonstrukci série Age of Empires. Hra vyjde 4. 9. letošního roku pro PC a Xbox Series X/S, bude mít české titulky a nebude chybět v předplatném Game Pass.