Na včerejší gameplay záběry a informace o zrušení Xbox One a PS4 verzí Gotham Knights navazujeme střípky detailů a možností podívat se na jednotlivé edice hry.

Vývojáři ze studia WB Games Montreal v nově vydaném FAQ na oficiálních stránkách opakují, že jde o akční RPG ze zcela novým a originálním příběhem zasazeným do světa Batmana, přičemž děj není spojen s hrami Batman: Arkham.

Navzdory výpisu na PS Store, který zmiňoval kooperaci pro čtyři hráče, je nadále Gotham Knights určen pro jednoho hráče v singleplayer a dvěma hráčům v online kooperaci, podpora lokálního hraní nebude.

V tuto chvíli se neplánuje ani podpora mezi platformami, což znamená, že hráči z jedné platformy si nezahrají s kamarády z jiné platformy. Co potěší, tak je rozhodně absence mikrotransakcí.

Teď už k jednotlivým edicím. Standard Edition se bude prodávat za 59,99 eur pro PC a za 74,99 eur pro PS5 a Xbox Series X/S, přitom zahrne pouze základní hru. Deluxe Edition za 79,99 eur, respektive 94,99 eur obsahuje ještě Visionary Pack s exkluzivním vybavením, kosmetikou a vzhledy postav Beyond Suitstyle inspirovanými animovanou sérií Batman Beyond a další.

Collector´s Edition je naceněna na 299,99 eur za next-gen verzi (na PC být nemá) a kromě hry a Visionary Packu zahrne sběratelský odznak, 16stránkovou knihu, exkluzivní mapu Gotham City, dioráma se čtyřmi postavami a další maličkosti.

Když si navíc předobjednáte jakoukoli edici, tak obdržíte 233 Kustom Batcycle Skin, který se poprvé objevil v DC's Detective Comics #233.

Místo standardní edice bude na den vydání dostupná takzvaná D1 edice, která u nás zahrne ještě steelcase.

Na českém PS Store a Xbox najdeme Gotham Knights za 1989 Kč, v Deluxe edici potom za 2519 Kč. Sběratelská edice se v tuzemských obchodech bude pohybovat přibližně kolem 8000 Kč.