Vývojáři ze studia NEOWIZ si mohou oddychnout, o demoverzi jejich hry Lies of P je obrovský zájem. Navíc názory hráčů jsou většinou pozitivní.

Demo akčního hardcore RPG během tří dnů překonalo hranici jednoho milionu stažení. Dostupné je na platformách PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S a PC (Steam). Hráči mají přístup k prvním dvěma kapitolám, včetně náročných střetů s bossy a průzkumu hlavní oblasti hry, hotelu Krat. Jde zhruba o dvě hodiny hraní za loutku P.

„Tvrdě jsme pracovali na tom, abychom prostřednictvím dema přinesli zážitek, který splní vaše očekávání. Je potěšující vidět pozitivní reakce! Těšíme se na další zpětnou vazbu, až si demo znovu zahrajete, takže nám ji prosím posílejte dál a my 19. 9. vydáme ten nejlepší možný zážitek,“ komentoval dosavadní úspěch šéf vývoje Jiwon Choi.

Titul bude v den vydání dostupný v předplatném Game Pass. Na vyzkoušení dema máte čas do 27. 6. 2023.

Připomeňme, že Lies of P přináší temný příběh o Pinocchiovi. Jako mechanická loutka P, hledající si cestu zpustošeným městem Krat, budete bojovat neúnavně za to, abyste se vzdor všem překážkám stali člověkem.