Upíři se chystají přepadnout Prahu. V příštím roce si totiž budeme moci zahrát nový battle royale s upíří tématikou v typických uličkách tohoto historického města. Studio Sharkmob představilo svou první hru v krátkém traileru. Ta doposud nemá jméno, ale víme, že se bude odehrávat ve světě hry Vampire: The Masquerade. Těšit se na ni máme ve druhé polovině příštího roku

Studio dosud nevydalo žádnou jinou hru, dle jejich stránek se u nich ale připravují další dvě AAA hry postavené na Unreal Engine. Ačkoliv jméno Sharkmob dosud není známé jako celek, je sestaveno z lidí se zkušenostmi s prací v Massive Entertainment nebo IO Interactive. Nedají se jim tak upřít vysoké ambice, kdy mají za sebou The Division nebo Hitmana. Jejich zkušenosti se tak mohou projevit již v jejich battle royale prvotině, jelikož trailer slibuje zajímavou akční hratelnost s upíry vybavenými různými nadpřirozenými schopnostmi, střelnými zbraněmi, noži a vlastně čímkoliv, co dostanou do rukou.

Přečtěte si také: Z Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 odchází další důležitý vývojář

„Zažijte další vzrušující vývoj akčního battle royale žánru pro více hráčů, odehrávajícího se ve světě kultovní klasické hře Vampire: The Masquerade, kde upírské sekty válčí napříč ulicemi a střechami Prahy,” říká oficiální popis samotné hry. „Vyberte si svůj herní styl a bojujte sami nebo s přáteli. Soupeřit budete s ostatními bojovníky nebo nepřátelskou Entitou, která je pekelná při vyhlazování všech upírů. Použijte své nadpřirozené síly a zbraně, nebo se vylepšujte pomocí krve, abyste zesílili a mohli tak přežít celou noc.” 

Do těla upírů v Praze se dostaneme v druhé polovině roku 2021. Hra by měla být dostupná na PC a také na konzolích nové generace.