V CD Projektu RED svou pozornost z velké části přesměrovali na nové hry, jmenovitě začátek nové trilogie Zaklínače a pokračování Cyberpunku 2077. Stále je ale v polském studiu malý tým, který vylepšuje a opravuje kyberpunkové dobrodružství zasazené do Night City.

Cyberpunk 2077 obdržel aktualizaci označenou jako 2.11. Ta se zaměřila na problémy, které hráče nejvíce trápili. Tvůrci zdůrazňují zejména vylepšení animací zakončovacích úderů při boji zblízka. Opravena byla chyba s přiřazením pravého tlačítka myši, ikonický hack Virus Attack nebo přiřazení kláves Z a W pro klávesnice AZERTY.

Po nainstalování patche by si měli dávat pozor ti, co rádi obtěžovali, mlátili a zabíjeli opilce v Night City. Toto jednání už nebude policie dále ignorovat a za zabíjení NPC budete stíháni. Naopak automobilové fanoušky potěší systém CrystalCoat, umožňuje měnit barvu laku luxusních vozidel Rayfield. Pokud se ptáte, proč pouze aut této značky, tak je to z toho důvodu, že si tuhle technologii nechal Rayfield patentovat. Hráčům se dle všeho nová možnost líbí, současně vyjadřují lítost, že je dostupná pouze u jedné značky.

Alespoň že pro všechna vozidla platí vylepšená fyzika. Driftování by tak mělo být zábavnější, respektive auta méně nedotáčivá a měla by lépe brzdit a zatáčet. Tyhle problémy se týkaly zejména vozidel s předním pohonem a motorem umístěným vzadu nebo uprostřed.

Současně by automobilové honičky neměly být tak časté. Opraven byl rovněž problém, kdy se vozidla zakoupená na webu Autofixer nepřidávala do seznamu vlastněných vozidel, přestože za ně byly utraceny peníze. Potom je tady oprava nejrůznějších animací a chyb v úkolech i herním světě. Celý seznam najdete na oficiálních stránkách hry.