Nažhavte motory, nasaďte sluneční brýle a uvelebte se za volantem. Fall Guys se totiž posadili do závodních formulí a vydali se na bláznivé mapy s cílem dorazit jako první do cíle. No, skoro... Do Trackmanie přichází Royal mód, který vám zaručí pořádný přísun zábavy, adrenalinu a samozřejmě trochu zastříhne i nervy.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

Dnešním dnem se do hry přidává velmi atraktivní mód a váš jediný úkol je dorazit včas do cíle a vyhrát celý turnaj. Každý den budou k dispozici nové, krátké a hlavně zábavné mapy, které se každý den budou měnit. Připraveno bude dvacet map a navíc vy sami budete moci postavit jednotlivé tratě a pořádat vlastní závody.

Nic ovšem nebude tak jednoduché, hra dostává mnoho vylepšení v podobě nové fyziky a dalších inovací. Na tratích tak narazíte nejen na vodní bazénky, ale i na točící se barely, rotující vrtule a samozřejmě spoustu hráčů, kteří se vás snaží vytlačit z trati.

Nechybí ani možnost vytvořit si soukromé servery díky „Party Code“, který rozešlete jen svým přátelům a nikým nerušené závody mohou začít. Kdo chce ale trochu výzvu, může se přihlásit do Super Royal, do kterého se dostanete díky výhrám v určitých časech (4:00-5:00, 12:00-13:00, 20:00-21:00). A jelikož je to Super Royal, tak poslední přeživší tým vyhrává.

Pokud se ale chcete věnovat více kompetitivnímu závodění, je možnost zapojit se do „Ranked Matchmaking“ režimu, kdy v týmech po čtyřech můžete závodit proti ostatním týmům a šplhat na žebříčku úspěšných závodníků.

Oba tyto módy jsou dostupné už teď v Starter Access.