Společnosti NACON a KT Racing vydaly první gameplay záběry ze své nadcházející rallye hry WRC 9, která do této známé závodní série přinese zase něco nového a znovu nás posadí za volant oficiálních vozů na velmi nebezpečných a náročných tratích. Záběry pocházejí z alfa verze, což znamená, že nepředstavují kvalitu finálního produktu. I přesto vám poskytnou představu o tom, co od hry můžete čekat. Raději se připoutejte, bude to divoká jízda.

WRC 9 bude mít více vylepšení a nové funkce pro fanoušky. Například jeho kariérní režim bude mít vylepšené herní mechaniky a nové možnosti upgradu vašeho týmu. Také přijde s celou řadou akcí a silnějším odkazem na to, co týmy mistrovství světa v reálném světě dělají po celý rok.

Kromě výše zmiňovaného WRC 9 nabídne tři nové události. Jedná se o keňské ikonické Safari Rally, Rally Japan, Rally New Zealand a další dvě události s kompletně přepracovaným prostředím. Fanoušci si také budou moci sednout za volant nových klasických WRC vozů.

WRC 9 vyjde v září/septembri tohoto roku na PC (prostřednictvím Epic Games Store), PlayStation 4 a Xbox One. Později jsou přislíbeny verze pro Nintendo Switch, PS5 a Xbox Series X.