Vývojáři nové generace Skate ze studia Full Circle potěší další hráče. Oznámili, že nadcházejícího testu se zúčastní nejen hráči na počítačích, ale také na konzolích. Bohužel ale nevíme, kdy budou playtesty spuštěny. Místo toho se tvůrci rozpovídali o jiných věcech.

Rozpovídali se o systému postupu. Ten je v současné době v rané fázi vývoje a nadšenci do skateboardingu se v něm budou účastnit nejrůznějších aktivit, respektive výzev rozdělených do čtyř hlavních kategorií: Challenges, Pop-ups, Community Events a Throwdowns. Později mohou být přidány další aktivity.

Challenges jsou krátké sólové zážitky, které se pravidelně mění a vždy mají nabídnout něco nového. Pop-upy jsou dynamické akce po městě, Community Events jsou přizpůsobitelné a uživateli iniciované události, které hráčům umožní se sejít, budovat přátelství (nebo možná rivalitu), trénovat a předvést co umí.

K plnění výzev a úkolů má hráče motivovat touha po odměnách, zejména po kosmetických předmětech pro své postavy. Na získané odměny bude mít vliv obtížnost, včetně obtížností, které si různě modifikujete. Ty největší obtížnosti pochopitelně přinesou nejvíce odměn. Ve Full Circle to berou jako filozofii „dělej cool věci a získáš cool věci“.

Skate je nová generace známé série. Půjde o bezplatnou hru, která zamíří na počítače, konzole i mobily/tablety. Navzdory free-to-play modelu nemají být ve hře žádné lootboxy a mikrotransakce mají být čistě kosmetické.