Pro příznivce závodních her je tady čerstvá nabídka od Epic Games Store. Obchod nabízí zdarma Dakar Desert Rally. Terénní závody vyšly v roce 2022 od studia Saber Interactive, tvůrců úspěšné a oblíbené off-road simulace SnowRunner.

V Dakar Desert Rally vás čeká přes 30 etap z kompletních závodů Dakar Rally z let 2020, 2021 a 2022 s oficiálně licencovanými vozidly, týmy a piloty v režimech pro jednoho i více hráčů. Autoři vytvořili rozsáhlý otevřený svět, ve kterém nechybí čtyři roční období a střídání dne a noci.

Na vyzvednutí hry Dakar Desert Rally máte čas do čtvrtka 22. února/februára 2024. Potom bude zdarma Super Meat Boy Forever. Původně Epic uváděl, že dá zdarma Fallout, Fallout 2 a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel.

Na začátku letošního roku byla hra Dakar Desert Rally obohacena o závěrečnou část Season Passu. DLC přineslo USA Tour s velkou mapou o rozloze 256 kilometrů čtverečních, jež pokrývá Velký americký západ a jihozápad. Prozkoumat můžete například Grand Canyon, Nevadskou poušť a Yellowstonský národní park ve 20 nových rychlostních zkouškách. Předtím zdarma vyšla mapa Saudské Arábie.

*Původně článek uváděl, že další týden bude zdarma Fallout. Epic ale později nabídku změnil na Super Meat Boy Forever.