Sega touží vydělat více peněz, ale spíše zpláče nad výdělkem. Japonská společnost se rozhodla dnes už standardní New Game Plus omezit pouze pro ty, co za hru zaplatí více peněz.

První, nejspíš testovací hrou, je Like a Dragon: Infinite Wealth. Abyste hru mohli znovu rozehrát se všemi zkušenostmi a dalšími věcmi z předešlého průchodu, tak si budete muset koupit jednu z dražších edic. V tomto případě Deluxe Edition stojí 84,99 eur a Ultimate Edition 109,99 eur. New Game Plus je totiž součástí placeného balíčku nazvaného Master Vacation Bundle.

O tomto kroku společností Sega a Atlus se mluvilo už v září loňského roku. V té době se ale nevědělo, zda se netýká pouze Asie. Nyní anglické oficiální stránky potvrdily, že New Game Plus opravdu bude v DLC, všiml si například PC Gamer. Potvrdila to i Anna z podpory Segy.

Hráči nejen na Redditu začínají psát o bojkotu. Nechce se jim Like a Dragon: Infinite Wealth kupovat. Doufají, že tím dají najevo svou nespokojenost, aby stejný krok neučinili další vydavatelé.

Like a Dragon: Infinite Wealth vyjde 26. 1. 2024 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.