Čekání na oznámení Grand Theft Auto 6 provázejí rozsáhlé pátrací akce odhodlaných fanoušků. Ti se pídí po každém sebemenších náznaků. V poslední době jim hlavu motá herec a dabér Bryan Zampella, jenž se převléká za hlavního hrdina Jasona, kterého jsme viděli v uniklých gameplay záběrech společně s jeho parťačkou jménem Lucia. Hrát bude možné za obě postavy.

Zampella účast v GTA 6 naznačuje už od roku 2017, ale nikdo ho nepotvrdil. Dalo by se říct, že spíše trolluje. Oproti němu však herečka a dabérka Leslie Lluvet žádnou spojitost s očekávanou hrou od Rockstaru ani nenaznačovala, přesto jí nedočkaví hráči píšou a chtějí po ní potvrzení.

„Bombardují mě zprávy o novém Grand Theft Auto. Nejsem Lucia,“ vzkázala Lluvet s prosbou, aby jí lidé přestali psát. Ta je do jisté míry podobná Lucii, ale dle jejího popření jde o pouhou náhodu. Samozřejmě existuje možnost, že herečka a dabérka dodržuje smlouvu o mlčenlivosti podepsanou s Rockstarem.

Leslie Lluvet si zahrála Zenii ve Far Cry 6 od Ubisoftu. Není pochyb o tom, že fanoušci pokračují v prohledávání životopisů herců. Časem jistě přijdou s novou teorií. Studují přitom uniklé gameplay záběry z rané vývojové verze, kde jsme dva hlavní hrdiny mohli vidět.

Rockstar Games před časem potvrdil vývoj nového Grand Theft Auto. Na oficiální představení hry se nadále čeká.