Čekání na oznámení nového Grand Theft Auto, které bylo Rockstarem potvrzeno, je dlouhé a fanoušci hledají na internetu informace každý den. Spát jim nedá herec a dabér Bryan Zampella, jenž má hrát jednu ze dvou hlavních postav GTA 6, Jasona.

Účast v GTA 6 naznačuje Zampella už od roku 2017 a teď v tom pokračuje. Na fotce, kterou zveřejnil ve svém příběhu na Instagramu, se převlékl za Jasona a nechal se vyfotit u moře. Buď chce takhle potvrdit, že je Jason, nebo jsme svědky promyšleného trollingu.

Outfit pochází z uniklých záběrů z vývojové verze GTA 6. Ty loni unikly na internet. Nutné dodat, že Rockstar nic nezveřejnil a nic nepotvrdil. Známé studio prozradilo akorát, že vývoj nového Grand Theft Auto je v plném proudu. Dle poslední finanční zprávy vydavatelské společnosti Take-Two může GTA 6 vyjít v roce 2024, případně na začátku roku 2025.

Z uniklých gameplay záběrů jsme se mimo jiné dozvěděli o dvou hlavních postavách: ženě jménem Lucia a muži jménem Jason. Novinář Jason Schreier z Bloombergu ještě předtím mluvil o příběhu ve stylu Bonnie a Clyde.

Mezi hrdiny máme snadno přepínat. Prý má být také možné v různých situacích zavolat o pomoc a požádat druhou postavu, aby nám pomohla, například při loupeži. Při té se mimochodem zobrazí odpočet, za jak dlouho na místo dorazí policie. Více se dočtete v našem detailním článku.