Navzdory velké popularitě se nedostává závodům Nascar ve videoherním světě takové péče. Letos vydavatelství GameMill Entertainment a Team6 Game Studios přicházejí s NASCAR Arcade Rush, arkádovými závody, které vyjdou na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch a PC (Steam). Prodávat se budou za 50 eur (cca 1200 Kč).

Autoři lákají na sešlápnutí pedálu plynu až na podlahu, oživení srdceryvných, vysokorychlostních závodů a akce jednoho z nejlepších motoristických sportů na světě v divoce přepracovaných závodech na nejlegendárnějších tratích Nascar. Zmíněny jsou Talladega Superspeedway, Daytona International Speedway, Darlington Raceway, Martinsville Speedway a Homestead-Miami Speedway.

Tratě mají být přepracované a obsahovat za vlasy přitažené zatáčky, gravitaci vzdorující skoky, nitro boosty a další překvapení. Svůj vůz a řidiče si budete moci přizpůsobit a soutěžit o nejvyšší příčky v různých režimech, včetně kariérní série NASCAR Cup, rychlého závodu, časovky, online multiplayeru pro 12 hráčů a lokálního multiplayeru na rozdělené obrazovce.

Vozidla mají pokrýt 75 let historie Nascar a umožní upravit lak, ráfky, spoilery a vizuální efekty. Trailer zatím k dispozici není, pouze obrázky.