Bethesda se v poslední době zaměřila na konzoli Nintendo Switch, kam vcelku pilně dodává svoje přední tituly, u nichž byste si možná ani neřekli, že by se mohly na zmíněnou handheld konzoli dostat. Můžeme zmínit například Wolfenstein II či několikrát provařený, avšak stále oblíbený Skyrim anebo posledního Dooma. Porty se setkaly s vřelou odezvou, čili i proto není divné, že Bethesda bude v tomto trendu pokračovat.

Již bylo oznámeno, že připravovaný Doom Eternal se Switch verze dočká, a podobně na tom bude další Wolfenstein. Vyvstává ale otázka, čím přesně se "další Wolfenstein" míní. Pete Hines zprávu sdělil pro GameSpot v rámci akce PAX Australia, ale nekonkretizoval ji. Jde o to, že momentálně jsou ve vývoji dvě Wolfenstein hry: Wolfenstein: Youngblood oznámený na E3 a poté Wolfeinstein III, o němž se už promluvilo tak, že "není důvod, aby nebyl". Technicky vzato další Wolfenstein je právě Youngblood, nicméně... chápeme se, že ano?

Tak či onak se jedná o pozitivní zprávu jak pro fanoušky těchto velkých her, tak pro Switch jako takový. Není tomu tak dlouho, co Sony oznámilo konec éry PS Vita, jež se zkrátka stala mrtvým projektem. Svou vinu na tom měl slabý přísun her a konkurence Switch jako takového a také mobilních her.