O nabídkách z Humble Bundle jsme vás již několikrát informovali (např. zde). Se svým předplatným začali již v roce 2015 a musí se uznat, že za ty 4 roky rozdali pár parádních titulů. Ovšem tenhle měsíc se musí opravdu vyzdvihnout se svojí naprosto neodolatelnou nabídkou. Celková hodnota balíčku je totiž 4000 Kč, tedy 155€. Ovšem cena pro vás je méně než 300 Kč nebo 12$/11€. Navíc přispějete na charitu.

A co nám balíček tentokrát nabízí? Hned jako první na nás vyskočí prozatím předposlední titul ze série Call of Duty s podtitulem WWII, který se vrací zpět ke kořenům. Pokud tuto hru ještě nevlastníte, můžete to napravit, protože rozhodně stojí aspoň za zkoušku. Na Steamu visí cenovka bez slevy 60€, tady zaplatíte 12$ a stále jsme jen v 1/3 toho, co nám balíček nabízí.

Když se podíváme dál, tak to bude o návratu do našeho mladí, protože další dvě hry jsou remastery starých klasik na PlayStation 1 a PlayStation 2. Konkrétně se jedná o Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a navíc i o Spyro Reignited Trilogy. Jedna hra, nebo spíše balíček her stojí na Steamu každý 40€, což je dost, ovšem jak už tady bylo několikrát zmíněno, za všechny tyto tituly dáte dohromady 12$

To stále není vše. Aby toho nebylo málo, během měsíce do balíčku ještě přibude pár titulů. Ovšem na ty si budeme muset počkat. Ale nebojte se, pokud si balíček koupíte už teď, nebudete o tyto hry ochuzeni.

   

Tak na co čekáte, předplatné platí ještě celý říjen, příští se snad můžeme těšit na další takovou nálož skvělých titulů. Předplatné se dá koupit i jednorázově, tedy jen na měsíc, ve kterém se vám nabídka líbí. Ovšem neznamená to, jako například u PlayStation Plus, že pokud předplatné nemáte aktivní, že se hry z nabídky zamknou. Pokud jste si jeden měsíc zaplatili, hry máte ve své knihovně již napořád

Nakoupit můžete na Humble Bundle již teď.