Píše se rok 2015 a internetový obchod s klíči, který prvně sloužil převážně jako podpora pro indie hry, vydává své měsíční předplatné za pouhých 12 dolarů měsíčně a slibuje nám, že nikdy nebude nouze o skvělé tituly. No a píše se rok 2019 a světe div se, ona to je stále pravda. 

Každý měsíc nám právě Humble Bundle servíruje ty nejlepší tituly za ty nejlepší ceny. Minule jsme například mohli získat nejnovější díl Call of Duty: Black Ops 4 a nestálo vás to víc než zmiňovaných 12 dolarů.

Předplatné můžete aktivovat vždy jen na jednotlivý měsíc, kdy vám zrovna něco padne do oka, nebo si jej předplatit klidně na celý rok, záleží čistě na vás. Co se ale v novém měsíci objeví není nikdy známo dopředu a vždy to zůstává takovým malým tajemstvím. 

No a červnový měsíc se sebou přinesl příjemné překvapení, když se na hlavní stránce objevila známá česká hra, která slaví i po roce vydání velký úspěch. A nejedná se o nic jiného než RPG z české země Kingdom Come: Deliverance

Pokud hru stále nevlastníte, ale pořád o ní přemýšlíte, tak teď máte jedinečnou šanci a ještě k tomu, můžete podpořit dobrou věc. Z každé částky, kterou na webu utratíte, jde až 5% na charitu. A to už je nějaká nabídka, no ne?

A to ještě stále není všechno. Kingdom Come: Deliverance totiž nebude ve vašem předplatitelském balíčku samotné - jako kdyby to bylo málo. Součástí je i budovatelská strategie Surviving Mars, která má taktéž výborné hodnocení hráčů. 

Kingdom Come bez slev seženete na Steamu za 30€, Surviving Mars vás za stejné situace vyjde na tu samou částku. Sečteno podrženo, balíček má hodnotu 60€, což není vůbec málo. Takže možnost sehnat všechno za 12 dolarů a ještě přispět na dobrou věc je opravdu jedinečná. Tak na co ještě čekáte?