Už minulý rok měl vyjít WrestleQuest, který kombinuje prvky klasického dobrodružného RPG, pixelartu a tvrdého wrestlingu. Bohužel k ničemu takovému nedošlo a datum vydání bylo stanoveno na letošní květen/máj. Hra tedy měla už být připravena na vydání, jenže Mega Cat studio přišlo s dalším neveselým oznámením.

Přečtěte si také: Autoři Weird Westu chystají odlišné akční RPG

Skrze oficiální twitterový účet se studio podělilo o radostnou zprávu z nového partnerství, ale zároveň se potkalo s nečekanými problémy, kvůli který je potřeba vydání hry opět odložit. Nicméně, kdo se na hru těší, může se těšit dál.

Sice zatím neznáme oficiální datum vydání, ale studio Mega Cat se po domluvě se Skybound Games rozhodlo, že oficiální (a snad poslední) datum vydání oznámí ke konci tohoto měsíce. Zároveň se všem hráčům omlouvají, že nemohou radost ze hry s fanoušky sdílet o něco dříve, ale doufají ve výběr správné cesty skrze odložení. Než titul vyjde, plánují do něj investovat co nejvíce času a práce, aby dokázali vytvořit tu nejlepší wrestlingovou hru.

V současné době mají tvůrci k dispozici několik hodin testování a zpětnou vazbu hráčů. Pokud byste si hru chtěli vyzkoušet, na Steamu je stále dostupné demo. Díky podpoře hráčů je už teď hra daleko příjemnější. Kromě změny uživatelského rozhraní zde najdete vylepšenou mapu, hezčí grafiku, vyrovnanější souboje a přidány byly i dodatečné možnosti v nastavení. Tohle demo na vás počká až do 22. 5.

Plná hra by měla mít hrací dobu kolem 50 hodin, a to rozhodně není všechno. Zahrát si ji budete moci na Steamu, Xboxu Series X/S, Xboxu One, PS4, PS5 a Nintendu Switch.