Blizzard oznámil komunitní výzvu spojenou s Diablem 4, ale hráči poukazují na nespravedlnost. Zvýhodněni totiž budou ti, co si koupí dražší edici a dostanou se tudíž do pekelného dobrodružství o pět dnů dříve (u nás v noci 2. 6.). Standardní edice totiž vychází až 6. 6.

Výzva Make Your Mark začíná 1. 6. 2023 a umožní hráčům nechat zvěčnit své jméno na sochu Lilith, hlavního záporáka hry. Jméno bude mít na soše prvních 1000 hráčů na světě, kteří dosáhnou 100. úrovně v režimu Hardcore. Musí ale o tom podat důkaz na Twitteru s hashtagem #Diablo4Hardcore.

Veškeré informace o výzvě jsou dostupné na této adrese. Výzva skončí 1. 9. 2023 bez ohledu na to, kolik hráčů dosáhne cíle. Co se novinářů, influencerů a dalších osob týče, tak ti mají přístup v Diablu 4 už nyní, ale jejich postup bude před začátkem výzvy resetován.

Připomeňme, že v režimu Hardcore je váš hrdina/hrdinka po smrti smazán a vy musíte začít od první úrovně. Na ty, co přijmou tuhle výzvu, tak čeká nefalšované peklo. Přidáte se?

Diablo 4 nabídne více než 150 náhodně generovaných dungeonů s ručně vytvořenými i procedurálními prvky. Hra vychází na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.