Survival Grounded od studia Obsidian Entertainment a Xbox Game Studios obdržel dosud nejrozsáhlejší aktualizaci. Hra je nadále v předběžném přístupu pro konzole Xbox One a Xbox Series X/S, stejně tak pro PC.

Aktualizace nazvaná Hot and Hazy je již dostupná a přináší do hry spoustu nového obsahu, včetně biomů, hmyzu, výbavy a předmětů, vylepšení, příběhového obsahu a mnoha dalšího.

Hráči mají nově přístup k velkému množství nového obsahu a k tomu spoustu nových příležitostí k průzkumu. Tím hlavním jsou dva zcela nové biomy a kompletní přepracování starého biomu. Tuny nového hmyzu a recepty na crafting. Došlo také k vylepšení statistik hráče a party, stejně jako k vylepšení jednotlivých zbraní a vybavení.

Pokud se do dobrodružství v Grounded pustíte poprvé, čekají na vás další tutoriály. Ty se budou hodit i pro zkušenější hráče. Těm jistě přijde vhod také nový příběhový obsah. Celkově je toho ale mnohem víc.

V Grounded se na obrovský, krásný a nebezpečný svět podíváte v kůži dítěte, které je malé jako mravenec. Sami nebo s dalšími hráči se vydáte na průzkum, budete budovat a snažit se přežít v této kooperativní adventuře. Dokážete se prosadit vedle hejn obřího hmyzu a zvítězit v boji o přežití na zahradě?

Hra je součástí předplatného Xbox Game Pass. Najdete ji také na Steamu.