Po prvních gameplay záběrech a prezentaci evolučního systému pneumatik následuje video zaměřené na zbrusu novou manažerskou kariéru. Nový mód v MotoGP 20 umožní hráčům dostat se do kůže profesionálního závodníka a bojovat nejen na trati, ale také v zákulisí. Musíte učinit nejlepší možná rozhodnutí, určit směr vývoje a najít vítěznou strategii.

V manažerské kariéře budete mít na starost i sponzorské smlouvy, vyjednávání o lepším platu a technický personál. Pamatujte si, že nikdy nevyhrajete sami. Kolem sebe je nutné mít zkušené techniky, kteří se postarají o vylepšení motocyklu, aby byl rychlejší, lépe se s ním závodilo, spotřeboval méně paliva a také byl spolehlivější.

V MotoGP 20 nebudou chybět ani testy během zimy a v průběhu rozjeté sezóny, abyste mohli testovat nové díly a určit správný směr vývoje.

Pokud se rozhodnete pro kariéru v novém týmu, můžete odlišit své jezdce a motorky prostřednictvím grafických editorů a změnit přilby, závodní čísla, nálepky a mnoho dalšího. Za všech okolností musíte myslet na správnou rovnováhu mezi rozpočtem a výkonem.

Italské studio Milestone ještě oznámilo zbrusu nové funkce, které budou dostupné po vydání hry a dále rozšiřovat manažerskou kariéru. Podrobnosti se o nich dozvíme později.

MotoGP 20 vyjde 23. 4. 2020 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Aby toho nebylo málo, přidáváme ještě video zaměřené na spotřebu paliva. Další video je věnováno historickým strojům.