Italská verze obchodu Amazon má máslo na hlavě. Předčasně zveřejnils seznam bojovníků, který bude součástí prvního Kombat Packu.

Jak víme ze včerejška, kdy byl Mortal Kombat 1 ohlášen, Kombat Pack 1 nabídne šest postav. Dle Amazon se můžeme těšit na návrat známých hrdinů Mortal Kombatu, konkrétně Quan Chi, Ermac a Takeda. Doplní je Omni Man z animovaného seriálu Neporazitelný (Invincible), Peacemaker z DC Universe a Homelander ze seriálu Banda (The Boys).

Peacemakera a Homelandera zmiňovaly spekulace ještě před představením samotné hry. Naopak Barbar Conan v uniklém seznam nefiguruje. Místo něj se má dostat ještě na pět nových Kameo bojovníků, speciálních asistenčních postav oddělených od hlavní soupisky, mezi něž patří Tremor, Johnny Cage, Khameleon, Mavado a Ferra (zřejmě bez Tora).

Mezi další lákadla dodatečného obsahu bude patřit skin Jean-Claude Van Damma pro Johnnyho Cage. Ten byl včera oficiálně potvrzen. Mimochodem video má za 24 hodin více než 8 milionů zhlédnutí. Není divu, když Mortal Kombat 11 (předchozí díl) má na kontě 15 milionů prodaných kopií. Jde o data z roku 2022.

Připomeňme, že Mortal Kombat 1 vyjde 19. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Za předobjednávku mimo jiné získáte Shang Tsunga jako hratelnou postavu a na konzolích PS5 a Xbox Series X/S ještě přístup do srpnové bety.

Hra má cenu stanovenou na 69,99€ na Steamu a 1799 Kč na PlayStation Store. Na Xbox Store a eShopu Nintenda se nám Mortal Kombat 1 v době psaní novinky najít nepodařilo.