Pokud vám přijde kvalita textur ve Starfieldu nízká, tak si počkejte na vylepšení. Halk Hogan se totiž po Zaklínači 3 a Cyberpunku 2077 pustil do vesmírného eposu od Bethesda Game Studios a vytvoří modifikaci Starfield HD Reworked.

Hogan předtím vytvořil The Witcher 3 HD Reworked Project. Jeho práce byla natolik dobrá, že ho oslovil CD Projekt RED a modifikaci s přepracováním textur zahrnul do next-gen aktualizace. Letos v březnu Hogan vydal Cyberpunk 2077 HD Reworked Project a postupně oba předchozí projekty ještě vylepšuje, aby přinesl jejich nové verze.

Cílem Starfield HD Reworked je, stejně jako u dobrodružství Geralta z Rivie a V, co nejvyšší kvalita textur. První verze by měla být k dispozici brzy. S ohledem na vydání Cyberpunk 2077 HD Reworked Project 2.0 v říjnu lze Starfield HD Reworked Project očekávat přinejlepším v listopadu/prosinci.

Mezitím si můžete Starfield vylepšit jinými mody, například si zvýšit FOV nebo přidat DLSS 2/XeSS a DLSS 3 Frame Generation. Vše najdete na Nexusu.