Před více než 24 hodinami někdo z Microsoftu udělal velkou chybu a na stránkách kalifornského soudu zveřejnil spoustu dokumentů s interními informacemi. Dozvěděli jsme se toho opravdu hodně.

Phil Spencer, šéf Xboxu, v příspěvku na sociální síti X označil důvěrné dokumenty za staré. Od té doby se toho mělo hodně změnit. Také vyjádřil lítost nad tím, že se hráči o plánech dozvěděli tímto způsobem. Oficiálně se o ně podělí, až budou připraveni.

V e-mailu rozeslaný zaměstnancům, který získal server The Verge, se Spencer více rozepsal: „Dnes bylo neúmyslně zveřejněno několik dokumentů předložených v rámci soudního řízení týkajícího se naší navrhované akvizice Activisionu Blizzard. Vím, že je to zklamání, i když mnohé z těchto dokumentů jsou již více než rok staré a naše plány se postupně měnily.“

Vedoucí herní divize Microsoftu poznamenal, že se z této chyby poučí a podniknou kroky, aby v budoucnu neunikly důvěrné interní informace a plány jejich partnerů. Vyzval také, aby se zaměstnanci nyní soustředili na to, co mohou ovlivnit, včetně úspěchu Starfieldu a nadcházejících her, zejména Forzy Motorsport.

Když jsme u toho, tak Starfield oslavuje 10 milionů hráčů.

CO UNIKLO NA VEŘEJNOST?