Ani letos nebude chybět nový díl MLB The Show. Sony hráčům na posledních dvou generacích PlayStationu a Xboxu a Nintendu Switch přesně za týden přinese MLB The Show 24. Na hru láká novým trailerem zaměřeným na legendy. Těch bude přes 190, od historických pálkařů až po současné nadhazovače.

Mezi legendami budou například Andy Pettitte, Berine Williams, Paul O’Neill, Josh Gibson, Toni Stone, Buck Leonard, Henry Aaron, Andrew Miller, John Kruk, Richie Sexson, Rich Aurilia, Brian Dozier, Johan Santana, Tony Oliva, Rafael Palmeiro nebo Adrian Beltre.

„Vystřílej si homerun, zažij rozhodující momenty, staňte se legendou a prožij své baseballové sny. Vydej se na cestu za baseballovou slávou – ať už chceš dosáhnout čehokoli, hra MLB The Show 24 ti to nabízí,“ uvádí popisek hry.

„Dosáhni přeřazení z juniorky do hlavních lig a dokaž, že máš na špičku. Zjisti něco o známých i zapomenutých legendách baseballu a inspiruj se jejich výkony. Zvládni nervy, když na tom záleží, a získej právo říkat si šampion Světové série. Získávej výhry a oklepej se po prohrách. Ať se stane cokoli, budeš vědět, že chodíš do všeho naplno.“

MLB The Show 24 vyjde 19. března/marca a bude rovněž v Game Passu.