Po slavnostním zahájení BlizzConu a úvodních slov Phila Spencera, šéfa herní divize Microsoftu, přišla řada na Overwatch 2. Do hry míří nový hrdina. Jmenuje se Mauga a je to tank se vším všudy. Dle vývojářů byl navržen tak, aby prorážel přední linie a porážel nepřátele v boji zblízka. K tomu mu pomáhají dva rotačáky.

Mauga si budou moci zájemci vyzkoušet před začátek 8. sezóny. K vyzkoušení bude zdarma od dneška do neděle 5. 11.

Už také víme, proč celou akci v neděli po druhé hodině ranní uzavře vystoupení K-Popové skupiny LE SSERAFIM. V Overwatch 2 proběhne velká událost s časově omezeným režimem Concert Clash, v němž se hráči převlečou do K-popového stylu: Dazzle D.Va, Traysi Tracer, Kira-Kir Kiriko, BB Brigitte a Slay Star Sombra. Takto se utkají dva týmy po třech hráčích proti sobě, aby si zajistily vstupenky na koncert v čele s hvězdami K-popu.

Nový mód zahrnuje také PvE, kdy Fawksy James Junkrat ovládaný umělou inteligencí bude oběma týmům stěžovat soupeření o nasbírání 25 vstupenek na koncert a získání koruny vítěze. Vše doprovodí pět speciálních balíčků, které lze koupit v herním obchodě.

Užít si máte exkluzivní legendární skiny, 5 nových tanečních emotikonů a možnost získat zdarma legendární skin Junkrat.

V roce 2024 by pak mělo dojít na plnohodnotný režim Clash, tři přepracované lokace a tři nové hrdiny. V Clash proti sobě budou týmy bojovat o kontrolu nad pěti tematickými lokacemi. Ty zahrnou například egyptskou mytologii nebo alternativní universum, ve kterém si hrdinové a padouši vymění role.