Týden po prvním gameplay traileru přichází české studio FiolaSoft s novým videem z Matcha. Prostřednictvím něho ukazuje vylepšené postavy v návaznosti na zpětnou vazbu, kterou vývojáři obdrželi od hráčů, včetně vás.

„Naslouchání zpětné vazby od hráčů bylo vždy zásadní součástí naší integrity. Učíme se každý den,“ píše FiolaSoft. „Vidět výsledky konstruktivní kritiky je vzácný okamžik. Doufáme, že se vám změny postav na základě vaší zpětné vazby budou líbit.“

Matcho vzniká na Unreal Enginu 4 a jedná se o dobrodružnou akci z pohledu první osoby s jedinečnou mechanikou spoj-tři. Hratelnost je postavena na tom, že se musíte rychle pohybovat, rychle myslet, označit tři nebo více nepřátel stejné barvy, vytvořit spojení a sledovat, jak nepřátelé mizí v ohromujících explozích. Takto můžete vytvářet komba, jež povedou k vyššímu skóre.

Více se o hře dočtete zde a zde.

Matcho vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. FiolaSoft se snaží dokončit hru před koncem letošního roku, ale je dost pravděpodobné, že bude odložena na začátek roku 2023. Tvůrci chtějí vydat všechny verze najednou.

*FiolaSoft vlastní Filip Kraucher, který je zároveň zakladatel, spolumajitel a producent INDIANa.