Insomniac Games dokázali probudit k životu pavoučího muže a pro PlayStation 4 vytvořit propracovaného Spider-Mana. Společnost Marvel je ze spolupráce se Sony a zkušenými vývojáři spokojena a už se nemůže dočkat, až si hráči zahrají pokračování.

Na Marvel's Spider-Man 2 si počkáme do roku 2023, vyjde na PlayStation 5. Po traileru ale přichází další nalákání. Před pár týdny se herec Tony Todd, jenž ztvárňuje Venoma, nechal slyšet, že jde o obrovskou hru. Na jeho slova navázal viceprezident Marvelu a prozradil, že půjde o temnější dobrodružství.

„Pokud by Marvel's Spider-Man byl Hvězdnými válkami, tak Marvel's Spider-Man 2 je něco jako Star Wars: Impérium vrací úder. Je to trochu temnější a je to další velká kapitola,“ uvedl Bill Rosemann v podcastu This Week In Marvel.

Částečně jsme to tušili. Po traileru bylo jasné, že nepřítelem Spider-Mana bude tentokrát Venom. Někteří hráči si nenechali ujíst příležitost z tohoto srovnání a dělají si legraci, že Venom je otcem Petera Parkera. Tím naráželi na film Impérium vrací úder, kde se dozvídáme pravdu o otci Luka.

Kromě Spider-Mana 2 chystají Insomniac Games ještě Wolverina.