Studio Insomniac Games si pro nás v rámci dnešní PlayStation prezentace přichystalo hned dvě překvapení. Jedno bylo tak trochu očekávatelné, to druhé vůbec.

V první řadě došlo konečně k oznámení Marvel's Spider-Man 2. Ten bude samozřejmě navazovat na události nejen prvního dílu, ale také samostatného Spider-Man: Miles Morales. Krátký gameplay trailer potvrzuje nejen návrat obou hlavních hrdinů, ale také příchod Venoma, kterého si zahraje známý herec Tony Todd.

V traileru přitom můžeme vidět několik nových schopností a obleků, přičemž k vývoji se opět vrací důležití lidé, kteří pracovali na prvním díle. V čele s Bryanem Intiharem coby kreativním ředitelem a Ryanem Smithem jako herní ředitel.

Marvel's Spider-Man 2 se nicméně bohužel dočkáme až v roce 2023, a to zároveň exkluzivně na PlayStation 5.

Druhým dnešním oznámením studia bylo nečekané představení Marvel's Wolverine. O něm toho už nicméně víme podstatně méně a nachází se teprve v raných fázích vývoje. V jeho případě se v roli kreativního ředitele nachází Brian Horton a jako herní ředitel Cameron Christian, který vykonával kreativní funkce na již zmiňovaném Spider-Man: Miles Morales.

Vývojáři se údajně snaží s Wolverinem nakládat stejně jako se Spider-Manem – respektovat DNA samotné postavy, ale zároveň se snažit najít možnosti, jak ji udělat nějakým způsobem novou. Na více detailů si ale budeme muset nějakou dobu ještě počkat.