Nečekaný hit Among Us, který vyšel před dvěma roky, ale největší popularitu zažívá teprve nyní, obdržel malý patch. Ten nejen opravuje hru, ale také přidává nové funkce a vylepšuje ty stávající.

Nezávislé studio InnerSloth se rozhodlo reagovat na nečekanou popularitu Among Us. Okamžitě byly stopnuty práce na druhém díle, který se měl poučit z chyb jedničky, a začal vývoj originálu. Výsledkem je zatím malá aktualizace. Ta přidává mimo jiné možnost anonymního hlasování pro údajného Impostora.

Nejdůležitější jsou ale další plány, když nebudeme počítat kosmetické maličkosti. Tvůrci na konec roku plánují větší aktualizaci se systémem hráčských účtů, abyste mohli hlásit toxické nebo hackerské hráče. Později má dojít také na seznam přátel pro snadnější propojení.

Tím hlavním ale bude úplně nová mapa. Bude větší než Polus a hráči mohou očekávat nové úkoly pro posádku. Dobrou zprávou je, že mapa bude pro všechny zdarma. Jen ještě nevíme, kdy bude dostupná.

Vývojáři si také uvědomují problémy pro barvoslepé, kteří nedokážou rozeznat barvy členů posádky. Slíbena je i podpora dalších jazyků. Překlady mají být na profesionální úrovni, ale bohužel ještě nevíme, na které jazyky dojde.

Hra Among Us je dostupná na PC a mobilech/tabletech. V současné době není známo, že by vznikaly porty pro konzole současné a nové generace.