Na mafiánskou taktickou strategii Empire of Sin od studia Romero Games si počkáme. John Romero se svou ženou Brendou jsou nuceni hru odložit z jara na podzim letošního roku. Čas navíc využijí pro leštění, aby přinesli hráčům hru, kterou před nimi nikdo jiný nevytvořil.

„Vážíme si vaší dosavadní podpory a věříme, že chápete, že je důležitější kvalita nad rychlostí,“ píše Brenda Romero v tiskové zprávě fanouškům.

Empire of Sin tedy dorazí během letošního podzimu ve verzích pro PC, Xbox One, Nintendo Switch a PlayStation 4. O vydání se postará společnost Paradox Interactive.

Připomeňme, že Empire of Sin hráče zavede do bezohledného zločineckého podsvětí Chicaga roku 1920. Jejich úkolem bude od základu vytvořit zločineckou říši a rozšířit ji do celého města, ať už se bavíme o pivovarech, bordelech, kasin a dalších podniků, které musíte ovládnout se svým týmem věrných gangsterů. Jakmile si uděláte jméno, budete moci svůj vliv využít a převzít konkurenční území a přidat další podniky na svůj seznam.

John Romero tvrdí, že prozkoumáme živé, dýchající město inspirované Chicagem dvacátých let. Součástí města jsou odlišné čtvrti se skutečnými historickými památkami a událostmi.