Vývojáři Test Drive Unlimited Solar Crown pravidelně každý měsíc odhalují zajímavosti ze světa těchto připravovaných závodů. Po malebných projížďkách po celém Hongkongu a nákupu auta, které má být jedinečný zážitkem, přichází na řadu představení hlavního centra.

To některé fanoušky starého Test Drive Ultimate může zklamat, protože jde o impozantní a luxusní Solar Hotel, který se stane vaším centem. Půjde o jediné sídlo, které budete mít, takže odpadá možnost kupovat nové nemovitosti s většími garáži. Alespoň prozatím.

Solar Hotel se nacházející ve Victoria Parku v srdci Causeway Bay. Se svou výškou 540 metrů a 120 patry patří mezi 10 nejvyšších mrakodrapů na světě. Výtahem se dostanete do svého prvního apartmánu; světlého a prostorného pokoje zařízeného v ultramoderním, minimalistickém stylu. Tady najdete šatník, kde se můžete kdykoliv převléct a upravit svůj vzhled. Hodit se bude také obrazovka s rozšířenou realitou, na které je k dispozici celá řada informací, včetně počasí, nadcházející výzvy, profil hráče a podrobnosti o postupu.

Čím slavnější v organizaci Solar Crown budete, tím lepší apartmán budete mít. O své nejvýznamnější členy se totiž organizace dokáže řádně starat a nabídnout jim prostory, kde mohou dobít baterky mezi závody. Autoři naznačují, že později, po vydání hry, může dojít k rozšíření v oblasti nemovitostí.

„Vstupní hala hotelu Solar ilustruje naši touhu dát hráče dohromady a pomoci jim vzájemně komunikovat. TDUSC není jen závodní hra, je to hra pro fanoušky krásných aut, pro závodění nebo projížďky s přáteli, takže pro nás bylo zásadní poskytnout hráčům místo, kde se mohou setkávat,“ říká kreativní ředitel Alain Jarniou ze studia KT Racing.

Pokud se nic nezměnilo, tak Test Drive Unlimited Solar Crown by měl být plánován na letošního rok pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.