Do ostrovního městečka Redfall ve státě Massachusetts, které je v obležení legie upírů, se můžeme vypravit už dnes. Jen to není ve formě kooperativní střílečky z pohledu první osoby, nýbrž prostřednictvím interaktivní minihry. Ta vás provede různými lokalitami nebezpečného města a nechá vás rozhodovat, abyste ulovili monstrum.

To ale není jediný cíl minihry. Když se dostanete na její konec, můžete sdílet svou cestu na Twitteru nebo Facebooku s hashtagy #Sweepstakes a #TakeBackRedfall a zapojit se do soutěže o tematicky Xbox Series X i s ovladačem.

Bohužel soutěž není určena pro české ani slovenská hráče. Soutěžícím musí být alespoň 18 let, musí mít platný průkaz totožnosti a legálně pobývat ve Spojených státech amerických, Kolumbii, Belgii, Kanadě, Finsku, Francii, Německu, Irsku, Nizozemsku, na Novém Zélandu, v Norsku, Švédsku, Švýcarsku nebo ve Velké Británii.

Interaktivní hru najdete zde.

Tak se alespoň pojďme pokochat samotným Xboxem Series X ve stylu Redfallu. Hra mimochodem vyjde už 2. 5. tohoto roku i na PC a bude součástí předplatného Game Pass.