Předplatitelé Game Passu by měli vydržet s koupí Lords of the Fallen a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2. Polská společnost CI Games potvrdila, že se dohodla s Microsoftem a obě hry budou brzy dostupné ve službě.

Tisková zpráva navazuje na zvěsti z minulého týdne o příchodu Lords of the Fallen do Game Passu. Pravděpodobně se dočkáme ve druhé květnové várce. V té první došlo na definitivní edici akčního dobrodružství Tomb Raider, logickou adventuru Kona 2: Brume, Little Kitty, Big City a vychvalované kooperativní dobrodružství Brothers: A Tale of Two Sons.

Lords of the Fallen vyšlo v říjnu loňského roku a u nás si vysloužilo 7/10. O temném fantasy akčním RPG jsme napsali: „Nové Lords of the Fallen dělá spoustu věcí dobře a velmi obstojně stojí oběma nohama pevně na zemi. Zároveň ale proti silnému větru a semtam dokáže u všech svých částí nezanedbatelně klopýtnout. Pro veterány souls-like titulů jde ovšem o skvělý zážitek, který se s postupným řešením technických problémů neměl minout.“

Od té doby byla hra značně vylepšena a obohacena. Poslední update přidal možnost přizpůsobit si hratelnost. Je pouze na vás, zda si zápolení v paralelních světech ztížíte, nebo naopak usnadníte.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 pochází už z roku 2021 a má u nás stejné hodnocení s komentářem: „Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je tak jako zbytek série titul pro celkem úzkou skupinu hráčů, která si za svůj sice skvěle povedený realistický zážitek bude ochotná strpět i četné chybky a prostě nad mnohými nesrovnalostmi přimhouří oči.“