Příběh Little Nightmares 3 sleduje cestu Low a Alone, kteří jsou uvězněni ve Spirále, shluku zkreslených oblastí uvnitř Nowhere. Aby přežili a unikli ještě většímu nebezpečí, které na ně číhá ve stínech, budou muset spojit síly a spolupracovat.

V traileru vidíme, jak Low s pomocí luku zlikviduje menší nepřátele z dálky, zatímco Alone je dorazí na zemi pomocí svého hasáku. V závěru traileru pak Low zachraňuje Alone před pohledem Monster Baby pomocí svého luku, čímž znovu ukazuje, jak důležitá je týmová práce pro jejich přežití.

Vztah mezi Low a Alone je velmi silný, a chtěli jsme toto pouto prozkoumat ve hře. Ještě více to vynikne, když je vidíme spolupracovat na útěku před mnoha hrozbami, které tvoří svět Nowhere,“ uvedl Wayne Garland, šéf vývoje Little Nightmares III ve studiu Supermassive Games.

Trailer také odhaluje rozmanité oblasti Nowhere, z nichž každá je děsivější než ta předchozí. Některé prostředí mohou připomínat místa z předchozích her Little Nightmares, jako jsou tmavé a pochmurné ventilační šachty nebo neúprosné soukolí strojů. Jiné jsou zcela nové a neznámé, například vratké ruské kolo, temný cirkusový stan nebo masivní, komplexní hodinový mechanismus.

Little Nightmares III vyjde na PC, PlayStation 4/5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch v příštím roce.