RGG Studio se pochlubilo novým dílem Like a Dragon. Má podtitul Infinite Wealth a má přinést jedinečný RPG zážitek, jehož boj má větší hloubku, vylepšenou kvalitu života a vylepšenou hratelnost upřednostňující rychlost a strategii. Hráčská parta má nyní při boji plnou volnost pohybu, což vám umožní strategicky rozmístit sebe i své spojence a efektivněji likvidovat nepřátele.

Hlavní hrdina Ichiban Kasuga se vypraví na Havaj, aby zde hledal svou dávno ztracenou matku Akane. Jakmile dorazí na místo, skončí v léčce, protože Akane hledá i mnoho místních frakcí. Také se dozvídáme, že Kazuma Kiryu, jedna z ústředních postav série, má rakovinu. V čase, který mu zbývá, chce Kiryu odčinit svou minulost v Yakuze. Jak slábne, uvědomuje si, že bude muset spolupracovat s Ichibanem, a to i proto, že všechny gangy na americkém ostrově mají zřejmě s touto dvojicí nevyřízené účty.

„Zažijte vše, co Honolulu nabízí, díky různým aktivitám po celém městě. Pořizujte malebné fotografie ve hře Sicko Snap, pomozte Ichibanovi vydělat nějaké peníze ve hře Crazy Delivery, inspirované klasickou hrou Crazy Taxi od společnosti SEGA – a mnoho dalších,“ láká tisková zpráva.

V traileru a gameplay záběrech můžeme vidět, že o drama nebude nouze. Nouze ovšem nebude ani o souboje proti čemukoli, například proti žralokovi a obří chobotnici.

Do vůdce Barracudů, který dohlíží na největší trh s padělaným zbožím na světě a pomáhá mu v tom jeho bystrý smysl pro obchod a ještě ostřejší mačeta, byl obsazen slavný drsňák Danny Trejo.

Like a Dragon: Infinite Wealth vyjde 26. 1. 2024 na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.