Přesně před týdnem jsme se dozvěděli, že se polské studio Bloober Team vrací ke svému hororu Observer a v rámci hry Observer: System Redux ji vydá na next-gen konzole PlayStation 5 a Xbox Series X. Dnes jsme se dočkali plnohodnotného traileru a důležitých informací.

Observer: System Redux vyjde koncem letošního roku na již zmíněné konzole a jde o definitivní vizi kyberpunkového thrilleru. V rámci remasteru se fanoušci mohou těšit na rozšířenou hratelnost a zbrusu nový příběhový obsah, zatímco hráči, kteří původní Observer nehráli, dostanou šanci zažít tento kyberpunkový thriller se vším všudy.

Hra je považována za jednu z nejděsivějších her, které k dnešnímu dni vyšly, a za jednu z nejlepších kyberpunkových her.

„Budoucnost je mnohem temnější, než si kdokoli dokázal představ. Nejdříve tu byl digitální mor, který zabil tisíce a tisíce těch, kteří se rozhodli rozšířit své mysli a těla. Pak přišla válka a Západ i Východ zůstaly zdecimovány a roztříštěny. A pak nastoupily korporace,“ vypráví tisková zpráva příběhové pozadí. Vy budete nástrojem korporátního útlaku. Dostanete se do snů svých nepřátel, odhalíte jejich obavy a extrahujete vše, co pro své vyšetřování potřebujete.