Trápení Skull and Bones nekončí. Pirátská akce od Ubisoftu, která byla mnohokrát odložena, bude mít další uzavřenou betu. Zájemci z řad PC hráčů se mohou hlásit a rezervovat si další víkend.

Uzavřená beta Skull and Bones proběhne od 25. do 28. 8. tohoto roku. Hráči, kteří se do testu dostanou, budou moci prozkoumat Red Isle (pirátské doupě) a pobřeží Afriky. Se svou pirátskou postavou se budou moci dostat na úroveň Buccaneer Infamy a k dispozici budou hlavní kontrakty v rámci kampaně až po úkol Exterminate the Rat. Tato část má sloužit pro budování reputace a objevování světa. Vše pak doplním world event Merchant Convoy.

V Red Isle se můžete setkat s dalšími hráči, vyrábět lodě a zbraně a ukládat kořist. Stejně tak je tady možné prodat uloupené zboží.

Trailer láká na zapojení přátel do kooperativního hraní, na velkolepé námořní bitvy a fantastické odměny, které můžete při svém dobrodružství získat.

Pokud se chcete zaregistrovat, tak vše najdete na oficiálních stránkách, úplně dole je tlačítko pro registraci do uzavřené bety. Přihlásit se musíte přes Ubisoft Connect. Minimálně byste měli mít Windows 10, procesor Intel Core i7-4790 nebo AMD Ryzen 5 1600, 8 GB RAM, grafickou kartu NVIDIA GTX 1060 (6 GB) nebo AMD Radeon RX 570 (8 GB) a 65 GB volného místa na disku (doporučuje se SSD). To je konfigurace pro hraní v rozlišení 1080p při 30 snímcích za sekundu.

Pro hraní v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu byste měli mít Windows 10, Intel Core i7-8700K nebo AMD Ryzen 5 3600, 8 GB RAM a NVIDIA RTX 2070 (8 GB) nebo AMD Radeon RX 5700 XT (8 GB).

Skull and Bones v současné době nemá stanovené datum vydání, ve vývoji je pro PC, obě generace konzolí PlayStation a Xbox a Amazon Luna. Dle neoficiálních zpráv vývoj stál už více než 120 milionů dolarů a nebýt smlouvy se Singapurem (vláda financuje místní studio Ubisoftu), tak by společnost už dávno tenhle projekt odpískala.