Ano, je to tak, již brzy se budeme moct s přáteli znovu nervovat při přípravě všemožných kulinářských pochoutek ve speciálním vydání velmi zábavých a úspěšných her Overcooked. Toto nové vydání ponese název Overcooked: All You Can Eat a bude kombinovat první a druhý díl této série. Směřovat bude primárně na nové herní konzole Xbox Series X a PlayStation 5. Nemyslete si ale, že půjde jen o spojení dvou her. Overcooked: All You Can Eat nabídne zcela nové fáze, cross-play, nové možnosti přístupnosti a některé upravené vizuální efekty.

Přečtěte si také: Overcooked 2 - Jídlo létá všude kolem!

Hra by měla celkem obsahovat 200 úrovní včetně sedmi nových úrovní a tří nových kuchařů. Na konzolích nové generace bude běžet ve 4K rozlišení na 60fps, což bude především při hektickém pobíhání po kuchyni velice příjemné. Zároveň se samozřejmě můžeme těšit i na mnohem rychlejší načítání, a dokonce i na nové achievementy/trofeje. A asi největší změnou bude přidání cross-platformního hraní. Také to bude vůbec poprvé, kdy si budeme moc zahrát obsah originálního Overcookedu v online multiplayeru.

Mimo jiné dostanete díky novému asistenčnímu režimu možnost upravit rychlost ubývání časového limitu receptů, prodloužit dobu trvání kol nebo přeskočit levely. K tomu všemu, budete navíc moci škálovat uživatelské rozhraní a případně si zvolit příjemnější text pro hráče trpící dyslexií nebo barvy pro barvoslepé. Pokud vás ještě zajímá, jak byly obě hry vizuálně vylepšeny, nezapomeňte se podívat na trailer výše.

Datum vydání kolekce neznáme, vývojáři píšou, že dorazí brzy. Předpokládáme, že se tak stane koncem letošního roku společně s uvedením Xbox Series X a PlayStation 5 na trh.