Týmová arkádová vybíjená Knockout City je úspěšná a společnosti Electronic Arts a Velan Studios odhalily plány na rozšiřování, datum spuštění druhé sezóny a vše dalšího, co mohou hráči očekávat.

Druhá sezóna Knockout City začne 27. 7. a přinese do hry více kosmetických doplňků, událostí a zcela novou mapu. Součástí bude ještě pět nových playlistů k vyzkoušení a nová sada sezónních kontraktů. Těšit se můžete také na novou sezónu ligy.

Aby měli hráči více důvodů pravidelně hrát, připravují vývojáři se spuštěním druhé sezóny denní bonusy za přihlášení. Každý den, kdy zapnete hru, obdržíte náhodou odměnu. Bohužel není známo, co přesně v těchto náhodách bude zahrnuto za obsah.

Přečtěte si také: Šéf Assassin's Creed Valhalla nastupuje do EA Motive

Na podzim a zimu jsou naplánovány další dvě sezóny. Každá sezóna v Knockout City trvá devět týdnů. Třetí sezóna bude pravděpodobně zahájena kolem 28. 9., zatímco čtvrtá sezóna poblíž 30. 11.

Současný event Heatwave potrvá do 5. 7. Máte ještě čas, abyste získali nové předměty.

Knockout City si může zahrát zdarma každý na PC, PlayStationu 5, Xboxu Series X/S, PS4, Xboxu One a Nintendu Switch, titul je free-to-play do dosažení 25. úrovně. Poté je nutné si hru koupit, případně využít nabídky v rámci předplatných Xbox Game Pass a EA Play.