Včera jsme přinesli dobrou zprávu pro hráče, kteří se v Kingdom Come Deliverance trápili s těžkým soubojovým systémem. Dnes potěšíme štědré podporovatele jedničky. Někteří z nich dostanou pokračování tohoto středověkého RPG zdarma.

Jak si možná pamatujete, původně ve Warhorse plánovali vydat Kingdom Come Deliverance na tři akty s tím, že první akt bude na více než 30 hodin. Vývojáři chtěli mít z prvního aktu plnohodnotnou hru s celou mapou otevřeného světa a se všemi mechanismy. Další dva akty měly rozšířit příběh, přinést nové prostředí na samotných mapách s novými úkoly, vybavením a zbraněmi. Později bylo rozhodnuto vynechat akty a zaměřit se na Kingdom Come Deliverance jako na plnohodnotnou hru. I když někde v pozadí existovalo mnoho poznámek ohledně pokračování.

Teď ho dostaneme a ve Warhorse si vzpomněli na své podporovatele. Díky nim mohli dokončit Kingdom Come Deliverance a díky nim mohou pracovat na druhé plnohodnotné hře. Proto někteří z podporovatelů dostanou Kingdom Come Deliverance 2 zdarma.

Zprávy s touto informací se postupně dostávají do e-mailových schránek podporovatelů z Kickstarteru a webový stránek. Hru zdarma ve formě klíče v době vydání obdrží všichni, co měli přislíben druhý akt jako odměnu. To jsou úrovně od Duke výše, tedy nad 125 liber. Pokud mezi ně patříte, tak nezapomeňte hlídat svůj e-mail, abyste si vybrali platformu, na kterou chcete druhý díl získat.

„Díky vaší laskavé crowdfundingové podpoře Kingdom Come Deliverance na Kickstarteru nebo na našich webových stránkách před lety jsme se nyní dostali k nové kapitole cesty Jindřicha, vývoji Kingdom Come Deliverance 2,“ je uvedeno v e-mailu.

Pro pořádek jde o úrovně Duke, King, Emperor, Wenzel der Faule, Pope, Illuminatus a Saint.

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Přesné datum oznámeno není. Místo toho je potvrzen český dabing na všech platformách.

Pokud i vy čekáte na datum vydání, tak brzy bychom se ho mohli dočkat. Warhorse totiž do Kutné Hory zve vybrané novináře z celého světa na možnost si středověké RPG zahrát. A my budeme koncem července u toho.