Woytman dokončil překlad Cities: Skylines 2. Zájemci si tak mohou manažersko-budovatelskou strategii zahrát s českými titulky a bez překážek si užít stavbu a správu vlastního města.

Autor upozorňuje, že jde o testovací verzi, ve které se mohou objevit chyby. Stejný člověk měl na starost i lokalizaci předešlého dílu.

Češtinu je možné stáhnout z jeho stránek zde. Určena je pro verzi hry na Steamu, ale když změníte adresář, tak by měla fungovat i u verze z Microsoft Store (Game Passu).

Návod na stažení a instalaci češtiny

Cities: Skylines 2 vyšlo přesně před měsícem na PC, konzolové verze budou později. Hru trápí problémy s optimalizací, na kterých vývojáři nadále pracují. Proto nedávno odložili dodatečný obsah, aby se mohli soustředit na opravu hry.

„Cities: Skylines II nabízí široké možnosti budování vlastního města na základech, které zatím nejsou moc stabilní. Nenabízí všechny funkce a rozšíření, které dostal předchůdce v průběhu let, ale minimálně připravil půdu pro to, aby mohli vývojáři na hře nadále pracovat. Cities Skylines 2 vás zabaví už teď na dlouhé hodiny. Je přístupnější, kreativnější a zábavnější, jelikož je cítit obrovský kus práce vývojářů na budovatelských funkcích. Po stránce managmentu a správy města je to už horší. Do frustrující spirály smrti se dostanete snadno a nebudete vědět, co po vás hra chce a jak se z ní dostat. Musíte také odpustit dost špatný technický stav, který ten dojem z celkem podařeného pokračování vlastně šíleně kazí,“ dočtete se v naší recenzi.