V roce 2019 na motivy filmové ságy Jumanji vznikla akce z pohledu třetí osoby, která sice díru do světa neudělala, ale společnosti Outright Games prodeje nejspíš stačily. Potvrzuje to oznámení hry Jumanji: Wild Adventures, která má přinést vzrušující a napínavé dobrodružství pro jednoho i více hráčů.

Doktor Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin „Mouse“ Finbar a profesor Shelly Oberon jsou zpět a připraveni vydat se hledat poklady, které přesahují jejich nejdivočejší představy.

Ve hře budete prozkoumávat neprobádaná území, jež jsou domovem nelítostných dravců, bojujících frakcí a záludných pastí. Budete muset přežít džungli, vesnice, ledové hory, temné jeskyně a páchnoucí bažiny. Vždy s cílem najít tajemný artefakt Jumanji, který je klíčem k tomu, abyste se dostali domů.

Vývojáři lákají na rozsáhlé prostředí, odemykání schopností a vylepšování hrdinů. Hrát budete moci sami, stejně tak spolupracovat v lokální kooperaci pro čtyři hráče.

Jumanji: Wild Adventures má vyjít 3. 11. letošního roku pro PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S a PC (Steam).