Společnost Microsoft má dobrou zprávu pro všechny české a slovenské hráče. Nadcházející interaktivní drama As Dusk Falls bude mít české titulky.

Hra zkoumá propletené osudy dvou rodin v průběhu třiceti let. Náš příběh začíná v roce 1998 nepovedenou loupeží v malém arizonském městě. Rozhodnutí, která od tohoto okamžiku učiníme, budou mít velký dopad na životy postav v tomto nelítostném příběhu o zradě, obětování a odolnosti.

Nelítostné kriminální drama sleduje dvě rodiny, jak se snaží přežít, chránit a postavit se výzvám, které pramení z chyb předchozích generací. Během hraní budeme rozhodovat o životě a smrti.

„Dokážete se vymanit z patologického vlivu své rodiny? Co obětujete pro své milované? Dokážete překonat svou minulost? Vaše rozhodnutí ovlivní osudy postav,“ říkají tvůrci o hře, která podporuje kooperaci až s 8 hráči najednou, lokálně či online (nebo kombinovaně).

As Dusk Falls vychází 19. 7. letošního roku na PC, Xbox Series X/S a Xbox One. Hra bude ve stejný den dostupná v předplatném Game Pass.