Tak je to pravda. Ve studiu NetherRealm místo třetího Injustice s hrdiny a padouchy světa DC upřednostnili nový díl své brutální bojovky. Mortal Kombat 12 je ve vývoji a fanoušci na něj nebudou čekat dlouho. Vyjde koncem tohoto roku.

Mortal Kombat 12 byl potvrzen generálním ředitelem Warner Bros. Discovery. David Zaslav dvanáctku zmínil v ambiciózním plánu na letošní rok, do něhož se počítá i Suicide Squad: Kill the Justice League od Rocksteady.

Videoherní byznys je pro Warner Bros. Discovery klíčovou součástí strategie na nadcházející rok. Tak uvidíme, co vše si pro nás hollywoodské studio na letošek a další roky přichystá.

Mortal Kombat 12 vyjde ve stejném roce jako Street Fighter 6. Ve vývoji je také Tekken 8. Ten ale nemá stanovený termín, očekává se spíše v roce 2024.

Mortal Kombat 11 vyšel v roce 2019 a zaznamenal značný úspěch. Kreativní ředitel Ed Boon a jeho tým do hry postupně přidali nové postavy.

Vědělo se, že v NetherRealm chystají next-gen bojovku, ale nebylo jisté, zda to bude Injustice 3, nebo Mortal Kombat 12. Nyní už víme, že volba padla na druhou jmenovanou sérii. Ta je také populárnější.