Po vzoru jiných her Microsoftu se i Indiana Jones and the Great Circle dočká speciální edice Xboxu Series X. Konzole byla navržena v estetickém stylu, který odkazuje na historickou a dobrodružnou atmosféru známého lovce pokladů.

Jak můžete vidět, konzoli Xbox Series X ve stylu Indyho zdobí zlaté tóny a zestárlý vzhled. Ten má symbolizovat artefakty, které charakterizují příběh ságy.

Ovladač Xboxu má kožené lemování a knoflíky, které imitují starožitné šperky. Design má odkazovat na nesčetné výpravy.

Bohužel ani tenhle Xbox Series X se nebude prodávat. Místo toho se o něj bude soutěžit na sociálních sítích Xboxu.

Pokud vám přijde, že v poslední době se o Indiana Jones and the Great Circle tolik nemluví, i když má v prosinci/decembri vyjít na Xbox Series X/S a PC, tak se něco chystá. Podle upoutávky se hra může objevit na Velké ceně USA formule 1.

Video naznačuje spolupráci společností Microsoft a Bethesda s Alpine F1. 1. října/októbra měla být na kamion týmu Alpine F1 naložena tajná bedna. Kamion odjel z Los Angeles, pravděpodobně do Austinu v Texasu, kde se o víkendu bude závodit.

Co se skrývá v bedně? To v současné době nevíme. Bedna by měla odkazovat na typické bedny používané k přepravě cenných starověkých artefaktů z filmové série Indiana Jones. Tak snad neveze oznámení o odkladu.