Firma Bossa Studios, autoři netradičního simulátoru I Am Bread, oznámila, že její další projekt s názvem I Am Fish vyjde v létě letošního roku na PC, Xbox Series X/S a Xbox One. Veřejná demoverze bude k dispozici od 16. 6.

I Am Fish máme brát jako oficiální pokračování I Am Bread. Tentokrát nebudeme hrát za toastový chléb, ale za čtyři akvarijní rybičky, které se snaží utéct z kulatého akvária do moře. Při cestě se pochopitelně nesmí akvárko rozbít, jinak rybička zahyne. Podle slov vývojářů máme očekávat více zdrcujících selhání.

Přečtěte si také: V The Sims 4 je skryté nebezpečí pro hráče

V novém traileru vidíme čtyři druhy ryb, za které budeme moci hrát a pokusit se je dovést z Barnardshiru (fiktivního anglického městečka) na nedaleké pobřeží. Na výběr bude zlatá rybka, nafukovací rybka, která se může snadno kutálet po souši, piraně a majestátní létající ryba.

Speciální schopnosti jednotlivých ryb vám pomohou proplout světem a způsobit na vaší cestě spoušť. Vše začne v akváriu a cesta bude plná překážek a nástrah, které mohou skleněné akvárium rozbít. Je nutné vše řádně naplánovat.