Jedním z překvapení letošní červnové Xbox Games Showcase Extended bylo oznámení dodatečného balíčku pro střelenou střílečku High On Life. Po měsících ticha přichází nový trailer, z něhož se dozvíme, že High On Knife DLC vyjde 3. 10. letošního roku.

High On Knife se od High On Life liší. Jak můžete vidět ve videu, rozšíření má hororovou atmosféru. Vypadá to, že se můžeme těšit na více Knifeyho, ikonického vnímajícího nože, který má nekonečnou chuť brutálně vraždit a neukojitelnou touhu po krvi. Dle tvůrců má být součástí spousta obsahu, nových postav a mluvících zbraní. Představeny byly dvě nové zbraně: Harpen a B.A.L.L.

Harpen je bývalá vojenská pistole, jež se snaží vyrovnat se svou traumatickou minulostí. Namluvila ji Sarah Sherman. B.A.L.L. je naopak pistole inspirovaná pinballem, kterou obsluhuje koordinovaná skupina malých kluků, kteří dělají, co mohou. Na Oscara nominovaná herečka Gabourey Sidibe zase namluvila nového tajemného padoucha jménem Mux.

High On Knife láká na ulovení zcela nové odměny v dobrodružství, které je v podstatě minipokračováním hlavní hry. Nemusíte nejdříve hrát hlavní hru, ale neuškodí to. Funguje to tak jako tak. V novém obsahu si probijete cestu hlubinami zlověstného přepravního skladu, kde budete hledat záhadný balíček. Musíte ho najít, protože je klíčem k původnímu Knifeymu. Počítejte s tím, že nejednou zemřete.

Čekat na vás má rychlý akrobatický boj plný kulek s jedním z nejzoufalejších generálních ředitelů galaxie, stejně tak průzkum planety plné umírajících slimáků.

High On Life: High On Knife dorazí 3. 10. 2023 na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC (Steam, Epic Games Store a Microsoft Store). Původní hra je součástí Xbox Game Passu.