Indiana Jones and the Great Circle bude o nadcházejícím víkendu hodně vidět. Do černo-žlutého váhu se převlékly monoposty týmu Alpine F1, které budou závodit na Velké ceně USA formule 1.

Nové lakování Alpinu, které oslavuje návrat legendárního lovce pokladů, můžeme vidět na minutovém videu. Na monopostech je vyobrazena starodávná mapa a červené cestovní trasy, jak byly předvedeny v kultovní filmové sérii. Na přední části vozu nechybí logo Indiana Jones and the Great Circle, zatímco na kombinézách jezdců bude mapa světa se zlatými poznámkami.

Jak vidno, Microsoft do toho praštil a chce v texaském Austinu upozornit na vydání akční adventury od tvůrců série Wolfenstein. Možná přinese Indy štěstí i pilotům Alpine F1 (Esteban Ocon a Pierre Gasly), kterým se v letošní sezóně tolik nedaří.

„Spolupráce s týmem Xbox na oživení neuvěřitelného lakování Indiana Jones and the Great Circle pro Velkou cenu Spojených států byla fantastická,“ řekl šéf týmu Alpine Oliver Oakes. „Nový vzhled bude v Austinu tento víkend jako doma.“

Není to poprvé, co Alpine v roce 2024 vytvořil lakování a závodní kombinézy inspirované filmem, Pierre Gasly a Esteban Ocon měli při Velké ceně Belgie vůz a kombinézy inspirované filmem Deadpool & Wolverine.

Už jen zbývá jediné, Indiana Jones and the Great Circle vyjde 9. prosince/decembra na PC a Xbox Series X/S, včetně předplatného Game Pass.