The Witcher, neboli Zaklínač, je připravované fantasy drama podle stejnojmenné knižní série od polského spisovatele Andrzeje Sapkowskiho. Určitě jste také slyšeli o hře Zaklínač 3: Divoký Hon, která byla dokonce vyhlášena za jednu z nejlepších her roku 2015. V hlavní roli vystupuje Geralt z Rivie nebo jak mu někteří přezdívají, Řezník z Blavikenu či Bílý Vlk. Na Netflixu se chystá nový webový televizní seriál od Lauren Schmidt Hissrichové založený právě na Zaklínači a co prozatím víme je, že o hlavní roli Geralta se uchází právě Henry Cavill, známý také pod jeho rolí Supermana v Justice League. Calvill se přitom nedávno vyjádřil, že by si roli Geralta chtěl zkusit.

Netflix nám nepodal mnoho informací o tom, co se doopravdy bude dít s Geraltem a jak se Henry postaví k takovéto roli. Známe pouze anotaci k seriálu samotnému:

„Geralt z Rivie, samotářský lovec příšer, bojuje o své místo ve světě, ve kterém se lidé chovají hůř, než nestvůry samotné. Ale když ho osud žene k mocné kouzelnici a k mladé princezně se strašlivým tajemstvím, tito tři se musí naučit tímhle víc a víc vrtkavým kontinentem putovat společně.“

Prozatím není známo datum premiéry.

Co si myslíte o tom, že Henry bude ztvárňovat Geralta z Rivie? Znáte jiné herce, kteří by se podle vás na tuhle roli hodili více? Zajímají nás vaše názory. Určitě se vyjádřete dole v komentářích.