Hráči novinky Harry Potter: Quidditch Champions se v nadcházejících měsících mohou těšit na spoustu nového obsahu. Společnost Warner Bros. se pochlubila roadmapou. Ta odhaluje tematické události i nový herní režim.

Podzim je ve hře s nejpopulárnějším kouzelnickým sportem ve znamení nulté sezóny nazvané Quidditch Tryouts. Ta přináší tematickou událost s Hogwarts Legacy. Během ní můžete získat řadu kosmetických odměn, například ikonické meme Hagrid z éry PS1. Když si navíc propojíte svůj účet u Warner Bros. Games s hrami Quidditch Champions a Hogwarts Legacy, tak získáte další bonusy. V říjnu bude následovat událost spojená s oslavou Halloweenu. Očekávat můžete strašidelné kosmetické předměty a také hřiště v halloweenském stylu.

V zimě dorazí první plnohodnotná sezóna. Soustředí se na temnou magii, ale detailnější informace v současné době chybí. Místo toho víme, že v prosinci si užijete slavnostní akci spojenou s Vánocemi v Bradavicích. Koncem roku se bude opět slavit v rámci eventu Yule Ball.

Během letošního roku bude ještě přidán PvP režim šest proti šesti a vyjde verze pro Nintendo Switch. Předplatitelé PlayStation Plus si mohou hru přidat do své digitální knihovničky během celého září. Harry Potter: Quidditch Champions vyšel 3. 9. na PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S a Xbox One.